Mięso na obiad

Mięso na obiad

Zrzut ekranu http://www.xn--opatka-2db.com.pl

Zamiast tradycyjnego mielonego, czy schabowego, który niejednemu z nas już się pewnie przejadł możemy przygotować na obiad łopatkę w sosie musztardowym lub pieczeniowym. Idealnym dodatkiem do potrawy będą kluski śląskie. Inna godna polecenia propozycja to pieczeń bez kości. Wyśmienicie smakuje na przykład pieczeń z ketchupem. Danie to zasmakuje nie tylko dorosłym, ale i dzieciom. Dużo szybciej zrobimy łopatkę duszoną z cebulą. Do tego dania pasować będą smażone w głębokim tłuszczu kawałki ziemniaków oraz gotowana marchewka z groszkiem.


Ocena: 4,5/5 (2 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 17 (ostatnio: 25.11.2014 12:37:03)
  • yahoo: 1 (ostatnio: 24.11.2014 23:38:12)

Podlinkuj wpis:


Comments are closed.

Post Navigation